BizBook

BizBook is een interactieve bedrijvengids voor Nederland. Je kan hier niet enkel terecht voor de contactgevens van bedrijven, maar vooral voor de opinies van hun klanten. Iedere geregistreerde gebruiker van BizBook kan immers zijn mening geven over de aanwezige bedrijven. Met deze extra informatie en opinies kan je dan gemakkelijker beslissen waar je vanavond gaat uiteten.

Toch biedt BizBook meer dan bedrijfsgegevens en reviews. Je kan er ook genieten van een brede waaier aan kortingsbonnen en bedrijfsvideo’s. Deze zijn verbonden aan jouw geografische locatie en je zoekpatroon. Bevind je je, bijvoorbeeld, op dit moment in Gent, dan verschijnen er kortingsbonnen uit die streek.

Ook voor bedrijven biedt Bizbook heel wat voordelen: Bovendien kan je ook rechtsreeks aan uw klanten vragen om via BizBook een review te geven. Gebruik hiervoor de handige BizBook tablet. Op het juiste moment bied je de tablet met BizBook-app aan en hiermee kunnen jouw klanten op een eenvoudige, ludieke manier hun mening geven.
a-z index ° BizBook ° Algemene voorwaarden ° Jobs ° Blog ° Contact ° FAQ ° Cookieverklaring