Welkom bij Bizbook!

Wilt u uw bedrijf inschrijven op Bizbook? Dat kan!

Controleer eerst of uw bedrijf al een pagina heeft op Bizbook:

Vul hier uw KVK-nummer in: Controleren

Indien uw bedrijf al op Bizbook aanwezig is, dan kunt u op die pagina zelf klikken op de knop ‘Ik wens deze bedrijfsfiche te beheren’. De nodige informatie wordt dan naar u opgestuurd.

Als uw bedrijf nog niet ingeschreven is op Bizbook dan kunt u dat nu op een heel simpele manier doen.
  1. Eerst heeft u een persoonlijke account nodig. Ga naar de registreerpagina en vul de gevraagde gegevens in.
  2. Eenmaal ingelogd klikt u in uw account op de knop ‘Creëer mijn pagina’.
  3. Daar vult u de gevraagde gegevens in. U kunt zelf kiezen welke gegevens over uw website online verschijnen.
  4. Klik op ‘inschrijven’. Uw bedrijf is nu geregistreerd op Bizbook! Na een interne controle van de bedrijfsgegevens wordt uw fiche geactiveerd.

Uw voordelen

U kunt gemakkelijk de reputatie van uw bedrijf en diensten opvolgen. Je eigen mening is altijd gekleurd. Wat je klanten doorvertellen aan derden... dát is wat telt. Op Bizbook kunt u zien wat zij over jou denken. Hun visie op uw dienstverlening is immers, neutraler, objectiever en dus geloofwaardiger, wat uw reputatie ten goede komt.
Bizbook verhoogt uw bekendheid. De reviews over uw bedrijf worden niet enkel verzameld op BizBook. U kunt ze ook verspreiden op uw eigen website en sociale media.
Verbeter uw positie in Google. Het is een publiek geheim dat Google zoekresulaten indeelt volgens zeer strikte criteria. Eén van de belangrijkste elementen die uw plaats bij het weergeven van zoekresultaten mee bepaalt, is de mening van consumenten. Bizbook draagt dan ook rechtstreeks bij aan de verbetering van uw positionering op het web.
Verbeter uw dienstverlening. De beste manier om de vinger aan de pols te houden, en voortdurend te werken aan de verbetering van uw dienstverlening, is uiteraard de meningen en commentaren van uw klanten verzamelen. Op Bizbook kan u leren wat voor uw klanten belangrijk is.
Vermenigvuldig uw klanten! Als uw klanten hun mening kunnen geven over uw producten en dienstverlening, zullen meer mensen over uw bedrijf horen en is er dus ook meer kans dat ze een beroep zullen doen op uw diensten.a-z index ° BizBook ° Algemene voorwaarden ° Jobs ° Blog ° Contact ° FAQ ° Cookieverklaring